GİRESUN / DERELİ - Yıldız Ortaokulu

Mustafa DERİN - Okul Müdürü

1976 yılında sekiz çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğu olarak Giresun´un Dereli ilçesinde dünyaya geldi.İlkokulu Dereli Yeşilkaya Köyü´nde,Ortaokulu Giresun´un Espiye İlçesinde Kaşdibi 60.Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda,Lise öğrenimini Ordu ili Perşembe İlçesi Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde bitirdi.Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği bölümünden 2000 yılında mezun oldu.Eylül 2000 de Giresun Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulunda göreve başladı. Ardından Espiye Atatürk İlköğretim Okulu ve Süleyman Demirel İlköğretim Okulunda çalıştı.2002-2003 yılları arasında Kahramanmaraş´ın Türkoğlu İlçesi Kılılı Kasabası Turan Hazinedaroğlu İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulunda yedek subay öğretmen olarak görev yaptı.2005 Yılında Dereli İlçesi Şehit Yüzbaşı İsmail Hakkı Öztopal Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna tayin oldu.2012 yılında yapılan müdür yardımcılığı sınavını kazanarak Dereli Yıldız Ortaokulu´na müdür yardımcısı olarak atandı.2016 yılında Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak Giresun 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulunda bir süre görev yaptıktan sonra Dereli Yıldız İmam Hatip Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı.Burada müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerinde bulunduktan sonra 2018 yılında Yağmurca Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı.2020 yılında okulumuza müdür olarak atanarak halen görevine devam etmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.